COVID-19 Salgın Yönetim Şartları Güncellendi.

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun aldığı yeni kararlar üzerine okullarda uygulanan temaslı ve izolasyon uygulamalarında Bakanlığımızca güncelleme yapılmıştır.

Okullarımızda alınması gereken tedbirleri içeren "Güncel Dönemde Covid-19 Pandemisinde Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi" ve "Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar" hakkında ilgililerin bilgilendirilmesi, tedbirlerin alınması, uygulama, izleme ve gözetim süreçlerinin hassasiyetle yürütülmesi amacı ile ilgili resmi yazı ve Ek'leri aşağıdadır.

Güncel Dönemde Covid-19 Pandemisinde Okullarda Alınması Gereken Önlemler ve Uygulamalar (Resmi Yazı)

Okullarda Covıd-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar

Güncel Dönemde Covıd-19 Pandemisinde Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi

Kaynak: https://dhgm.meb.gov.tr/www/okullarimizdacovid19salginyonetimsartlariguncellendi/icerik/618